top responsive site maker software download

Nighttrain speelt I want you to want me op de Vostertfeesten 2014. Met dankt aan Erwin Cordeel om dit fragment op te nemen.

Nighttrain speelt Oh la la la op de vostertfeesten 2014. Dit is een fragment uit het nummer.

Tijdens de proclamatie van het schooljaar 2010-2011 Campus de Helix speelde ik piano op het nummer The scientist van Coldplay. De geluidskwaliteit is wel niet optimaal.

18 mei 2011 was er weer een optreden van koor Camarata uit Dilsen-Stokkem. Ik speelde hier mee in het popcombo.

Maart 2011 tijdens een optreden van 'de marina's' zing ik hallelujah van o.a. Jeff Buckley (akoestisch). Origineel van Leonard Cohen die ons verliet op 11 november 2016.

Op 19 juli 2009 speelde ik mee met de band LILAC op de Limburgse Noen te Zutendaal.

Het Maaslands gitaar trio tijdens het aperitiefconcert van het koor 'Cantate' van 26 april 2009. Dit trio bestaat uit mevrouw Reymen Ils, de heren Demandt Ralf en Brouns Raf.

Deze film nam ik op tijdens een schoolvoorstelling in het college te Bilzen. Hier demonstreer ik het distortion effect aan de hand van een fragment van Metallica (Master of puppets). Opgenomen in 2006.

Deze film is opgenomen tijdens het laatste concert dat Live Time gaf. Hier geef ik een fantastische solo weg. Al zeg ik het zelf. Het interview werd afgenomen door mijn broer Johnny Brouns.

Een filmpje uit de oude doos. Hier speel ik met mijn oude coverband OS4 tijdens het huwelijksfeest van onze drummer Bart. Voor de mensen die nog twijfelen. Ja, ik had vroeger WEL haar. :-)