free responsive site maker software download

Muzikant

Door mijn brede muzikale interresse, is het mijn doelstelling om uit ieder instrument een toon te krijgen. Bij het ene instrument lukt dat uiteraard beter dan bij het andere. Er zijn wel een aantal instrumenten waarmee ik ook daadwerkelijk naar buiten kom. Dan kan zijn als freelancer. Maar dat kan ook zijn in één of ander project.

Piano:


De piano is zo een instrument dat ik vaker gebruik. Als begeleidingsinstrument bij verschillende aangelegenheden. Tegenwoordig neem ik hem zelf mee met Awful Age op het podium. Op enkele nummer fungeer ik als toetsenman.

Basgitaar:


Op de basgitaar ben ik vooral heel actief geweest tijdens mijn studies aan de KHLim. Hier was ik bassist in het orkest. Tegenwoordig gebruik ik basgitaar nog. Maar vooral thuis om muziekopnames te maken.

akoestische gitaar:


Akoestische gitaar wordt uiteraard gebruikt. Ook weer om allerlei aangelegenheden te begeleiden. Kampvuursfeertjes neer te zetten. En natuurlijk in mijn lessen muzikale opvoeding is dit het ideale begeleidingsinstrument bij musiceeropdrachten.

Freelancer:


In het verleden heb ik enkele projecten als Freelancer gedaan. Sinds enkele jaren ben ik ook in het bezit van een kunstenaarskaart. Mocht u interresse hebben om mij te boeken voor uw project, bezoek dan even de contactpagina.